-->

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Δωρεάν ενημερωτική εσπερίδα από την Ένωση Αποφοίτων ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ)ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΕΕ)

H ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Νέα Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία»

Στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων, και με βασικό γνώμονα την ενημέρωση των μελών της, αλλά και των φοιτητών γενικότερα, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει στις 15 Μαίου εσπερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθούν όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια που συνοδεύουν τις δανειακές συμβάσεις της χώρας.

Κύριος ομιλητής της εσπερίδας θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Ι Λιάζος φοροτεχνικός Α’ Τάξεως- συγγραφέας- εξειδικευμένος, εκτός των άλλων, και σε θέματα Μισθοδοσίας Προσωπικού, Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, Λογιστική Αποθηκών και Κοστολόγηση. συνεπικουρούμενος από τα μέλη της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Λεωνίδα Κορρέ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ).

Η εσπερίδα μπορεί να διεξάγεται μεν στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών της ‘Ενωσης, απευθύνεται όμως και σε λογιστές –φοροτεχνικούς, στελέχη Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που αφορούν το θέμα τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00-22:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.Πληροφορίες: κ.κ Αγ. Παναγάκος, 210 3311310 – 6947303890
Παν. Οικονόμου, 6936058111
Παντ.Μπουνέλλο, 6944396430

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More