-->

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Σ.ΕΠ.Ε. αριθ. πρωτ.: 1482/23.12.2013 Εντολή Ειδικού Γραμματέα για την άμεση διενέργεια στοχευμένων ελέγχων κατ’ εφαρμογή της Υπ. Απόφασης 27397/122/19.8.2013 σχετικά με την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας


Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2013
Α.Π.: 1482                                                                                                  

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Εντολή Ειδικού Γραμματέα για την άμεση διενέργεια στοχευμένων ελέγχων κατ’ εφαρμογή της Υπ. Απόφασης 27397/122/19.8.2013σχετικά με την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Στην Αθήνα σήμερα, 20/12/2013 ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ με την παρούσα όπως οι Ειδικοί Επιθεωρητές, οι Κοινωνικοί Επιθεωρητές και οι Τεχνικοί – Υγειονομικοί Επιθεωρητές  του Σ.ΕΠ.Ε. προβούν στην άμεση εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης 27397/122/19.8.2013 (ΦΕΚ Β2062) για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας με διενέργεια στοχευμένων ελέγχων κατά δέσμια αρμοδιότητα, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις κάτωθι περιοχές:

Αράχοβα-Παρνασσός, Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν), Φαλακρό Δράμας, Λαϊλιάς Σερρών, Καστοριά, Βασιλίτσα Γρεβενών, Πισοδέρι Φλώρινας, Σέλι, Τρία Πέντε Πηγάδια Ημαθίας, Καρπενήσι - Βελούχι, Λίμνη Πλαστήρα, Βυτίνα, Δημητσάνα, Λαγκάδια, Μαίναλο, Στεμνίτσα, Καλάβρυτα, Ζήρεια, Τρίκαλα Κορινθίας, Φαινεός, Μονεμβασιά, Ναύπακτος, Γαλαξίδι, Ελάτη Τρικάλων, Περτούλι, Καλαμπάκα, Ελατοχώρι Πιερίας, Έδεσσα, Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα, Μέτσοβο, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο, Παραλία Κατερίνης, Μακρυνίτσα, Πορταριά, Τσαγκαράδα, Χάνια Πηλίου.

Είναι προφανές ότι ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός και σε κάθε περίπτωση, θα συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματισμένοι έλεγχοι και στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, κλπ.

Με την παρούσα καλείστε άμεσα να συγκροτήσετε μικτά κλιμάκια Κοινωνικών και Τεχνικών – Υγειονομικών Επιθεωρητών καθώς και το πρόγραμμα ελέγχων.

                                                                                                                                     
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More