-->

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα υπολογισμού Φόρου 2011

Το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων [Ε1], και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων [Ε2] για κατάθεση στην εφορία.
H Δήλωση Φόρου 2011 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2010. Η έκδοση αυτή περιέχει τα έντυπα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων [Ε1] και [Ε2] και θα ανανεώνονται μέσω του περιοδικού και τους επόμενους μήνες ώστε να καλυφθούν τελικά όλες οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Το πρόγραμμα είναι πλήρες και δεν χρειάζεται κανενός είδους registration. Στα Windows Vista, μετά από την εγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και να επιλέξετε από το μενού το Run as Administrator.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επειδή οι διατάξεις για τον υπολογισμό του φόρου δεν έχουν ανακοινωθεί όλες μέχρι την έκδοση του περιοδικού, παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά για νεότερες εκδόσεις της εφαρμογής. Μπορείτε να κατεβάζετε όλες τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής από το internet μέσα από από το κεντρικό menu "Βοηθητικά" και από την επιλογή "Έλεγχος Νέας Έκδοσης"

2 σχόλια:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More